skip to Main Content
+36 1 266 7601 | +36 20 338 3808 kapcsolat@dft.hu 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22. 2. lház. 2. em. 14.

Információk:

Visszajelzésből erőforrás: fejlesztő értékelés megoldásfókusszal

  • Időpont: 2021. május 11.
  • Időtartam: 9:30-11:00
  • Forma: Interaktív webinárium; online, zoom alkalmazáson keresztül

Miről lesz szó?

Az erőforrásaink lehetővé teszik a fejlődésünket, támaszkodhatunk rájuk a mindennapokban, és kihívások, nehézségek esetén is jó alapot jelentenek a megküzdéshez, építkezéshez. Az önértékelésünk és önállóságunk nagyban függ attól, hogy milyen erőforrásokat ismerünk fel magunkban – a visszajelzések, értékelések pedig erőteljesen hatnak ezekre.

A diákok értékelésekor nagyon sok megközelítés és szempont működhet, a program során a megoldásfókuszú visszajelzés eszközeivel dolgozunk, és egyszerű gyakorlatokon keresztül ránézünk arra, hogy a különböző erőforrás-keresésen alapuló módszerek hogyan támogatják, hogyan tudnak beépülni a pedagógusok értékelő gyakorlatába.

A gyerek erőforrás szemléletű megerősítése lehetővé teszi az önszabályozó tanulás, a saját tanulásért való felelősségvállalás és az előremutató önértékelés megerősítését.

 

Milyen tudást ad és kinek hasznos?

A webinárium során a résztvevők 7 olyan gyakorlatot ismerhetnek meg, amit akár másnaptól be tudnak építeni a saját értékelési gyakorlatukba. Az eszközök a megoldásfókuszú megközelítésen alapulnak, és nagyon jól kiegészíthetik a meglévő visszajelzési folyamatot.

A webinárium hasznos pedagógusoknak, pszichológusoknak, coachoknak és más gyerekekkel foglalkozó szakembereknek.

A résztvevők a program után e-book formájában megkapják a 7 gyakorlat leírását és a hozzá kapcsolódó nyomtatható és online használható feladatlapokat.

Ki az előadó?

  • A program facilitátora Szirtesi-Nagy Réka, szervezetfejlesztési igazgató, aki az elmúlt egy évben több száz online programot tartott, 5 fős csoportfoglalkozástól 150 fős konferenciáig, zárt tréningektől nyílt workshopokig.
  • Réka innovátorként folyamatosan kutatja azokat a digitális eszközöket és online jól működő gyakorlatokat, amiket vezetők és trénerek egyaránt tudnak alkalmazni. A tudását és tapasztalatait szívesen osztja meg egy jó hangulatú, mozgalmas és inspiráló program keretében.

A program nagyfokú résztvevői aktivitásra épít, így a résztvevőket kérjük, a maximális saját élmény érdekében asztali gépről vagy laptopról, kamerával és mikrofonnal csatlakozzanak az eseményhez.

Jelentkezés:

Back To Top